Total Pageviews

9.1.13

Soho Teine, roheline

 Huvitav, et aasta on justkui uuepoolne, aga võlg on vana :)
Ma sain valmis ka oma Soho kleidi, Laurale kootud varianti näeb paar postitust eespool. Tegelikult sain ma selle valmis juba umbes kuu aega tagasi, postitus on viibinud eelkõige piltide puudumise tõttu. Praegugi teen selle sissekande üksnes selleks, et uued tööd mürinal peale ei tuleks; heade piltide puudus kummitab mind endiselt. Ärge saage minust valesti aru - Laural on suurepärane silm ja korralik kaamera, aga talvepäeval, kui õieti valgeks ei lähegi ei ole lihtsalt midagi parata. Noh, ja muud, hoopis teistsuguses asjaolud veel... las need praegu jäävad... Ehk siiski ilmub siia millalgi ka mõni selline pilt, millega ma ise rahule jään.

Enda kleidi jaoks valisin DROPS Alpaca, samblarohelise, vardad olid 2,5mm ja kudusin ma seda kleiti päevatöö ja öötõlkimise kõrvale umbes 2 kuud. Ahjaa, lõnga kulus kleidiks umbestäpselt 10 tokki ehk 500 gr.

Laura kleidiga võrreldes on minu omas ka mõni muutus. Esiteks oli  minu valitud lõng originaalist oluliselt peenem, mistõttu tuli mul kogu silmuste hulk ümber arvutada ja alatasa matemaatikust Hellega konsulteerida ja oma arvutuskäike ja loogikat kontrollida. Minu meelest sain ma sellega hakkama.
Siis meeldis mulle kleidi labases koes parempidine pind, ent keskosal, mähitud silmuste juures meeldis hoopis pahem pool. Mis muud, kui tuli keskosa pahempidi keerata. Kui ei usu, siis võrrelge Laua kleidi pildiga, on ju teistsugune ;) Enda kleidile soovisin ma ka lühikesi varrukaid ja mulle tundus, et varruka otsa sobib taas mõni kordus mähitud silmustega mustrit. Tehtud-mõeldud!
Alumise serva, varrukaotsad ja kaeluse heegeldasin üle, alumisse serva tegin suisa mitu ringi, et serv rullima ei hakkaks ja viimaseks heegeldasin pikooserva. Taas pole muud lisada, kui et: peaasi, et ise rahul oled, eksolegi.