Total Pageviews

22.11.11

Mütse ja muid pisimudinaid

 Mõlemad mütsid on taas kingituseks. Esimene jälle kord Laurale, kõrvadega, kuigi mina ei usu, et ta sellest paremini kuulma hakkaks. Müts ise on heegeldatud taganttõstega sammastega ja kõrvad kinnissilmustest poolringid. No peaasi, et laps rahul on. Nina ja vurrud - no need kohe sobisid siia juurde :D

Teine müts pärineb DROPS Baby mustriraamatust nr 20 ja läheb ilmselt jõuluvana kongikotti ühe pisikese tüdruku jaoks.
Lõngaks Lõngamaania oktoobrikuu lõng DROPS Delight, ei kulunud seda tokkigi, vardad 2,5. Ja natuke pentsik pusimine oli selle mütsi kudumine küll.
 
Nende roosidega tuunisin natuke ühte täitsa toredat, aga natuke igavat toppi. Minu meelest tuli vahvalt välja. Üldpilt ei tulnud aga mitte. Ma alles teietan oma uut telefoni ja sellest tulenevalt näitab tema mulle, mida kõike ta tegelikult oskab, aegamisi ja näputäite kaupa.

 Ja last but not least, juhtusin oma pisikese panuse andma ja Mustrimaailmaski välja kuulutatud heategevuskampaaniasse, mille käigus õmmeldi ühele lasteaiale mõned nukud ja valmistatid nukuriideid. No õmmelda ma ju ei oska, seega tuli kududa-heegeldada. Vasakul kaks mütsi, samas tehnikas tehtud nagu Laura mütski, ja miniatuurne Haapsalu rätt, muster uuest raamatust. Paremal on 3 seelikut, üks eelmise hooaja lemmik Lanesplitter, siis suvine lühendatud ridadega seelik ja üks mohäärist pitsmustriga seelik. Loodetavasti rõõmustavad nende üle nii nukud kui lapsed :D

7.11.11

Veel kaks satsisalli ja spordisoge

 Müts sündis tarvidusest. Jooksutrennid õues, poolteist tundi ja kauemgi veel, aga õues on juba jahe. Mõtlesin, et lustaka tutiga müts oleks tore. Oligi. Esimese trennini. Õues oli niiske, pingutus ka, ja minu toredast mütsist oli esimese trenni lõpuks järel lörts kudum. Kellel on mõtteid mütsi esmaabiks, andke aga julgelt teada, ära visata teist ju ei raatsi.
Lõngaks Regia 6-ply sokilõng, vardad 3mm, idee taas sügisesest Käsitööst, variatsioonidega.

Satsisallid taas kingituseks, kilpkonnasall Ondasest, teine Trianast.